Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Lacto-fermented garlic sauce improved the quality and extended the shelf life of lamb meat under the chilled condition
 
 
Titel: Lacto-fermented garlic sauce improved the quality and extended the shelf life of lamb meat under the chilled condition
Auteur: Hajar-Azhari, Siti
Daud, Nuraldayana
Muhialdin, Belal J.
Joghee, Naadjidah
Kadum, Hana
Meor Hussin, Anis Shobirin
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 395 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland