Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
                            Tijdschrift beschrijving International journal of food microbiology
                            Tijdschrift beschrijving an official journal of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH) of the IUMS
 
  International journal of food microbiology
an official journal of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH) of the IUMS
 
 
Titel: International journal of food microbiology
an official journal of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH) of the IUMS
Annotatie: Verschijnt 1x per maand, later 2x per maand
Exemplaar met signatuur: e-Depot Elsevier. - De volledige tekst van de artikelen is, indien het tijdschrift beschikbaar is, alleen in te zien in de publieksruimten van de KB.. - AANWEZIG: Jrg. 1 (1984)–jrg. 47 (1999); Jrg. 49 (1999)– - mogelijk incompleet
Onderwerp: Levensmiddelen
Microbiologie
tijdschriften
voedingsmiddelentechnologie
microbiologie
58.34 levensmiddelentechnologie
Technologie, nijverheid, ambachten
Uitgever: [Amsterdam] : Elsevier
Volgnummer: 1 van 1
 

 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland