Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A natural approach, the use of killer toxin produced by Metschnikowia pulcherrima in fresh ground beef patties for shelf life extention Büyüksırıt Bedir, Tuba

345 C p.
artikel
2 An update on water kefir: Microbiology, composition and production Lynch, Kieran M.

345 C p.
artikel
3 Bactericidal effect of glycerol monolaurate complex disinfectants on Salmonella of chicken Chen, Qing

345 C p.
artikel
4 Corrigendum to “Influence of farming methods and seawater depth on Vibrio species in New Zealand Pacific oysters” [Int. J. Food Microbiol. 325 (2020) 1–7/108633] Cruz, Cristina D.

345 C p.
artikel
5 Editorial Board
345 C p.
artikel
6 Effects of the curcumin-mediated photodynamic inactivation on the quality of cooked oysters with Vibrio parahaemolyticus during storage at different temperature Chen, Bowen

345 C p.
artikel
7 Evaluation of cryotolerant yeasts for the elaboration of a fermented pear beverage in Patagonia: Physicochemical and sensory attributes González Flores, Melisa

345 C p.
artikel
8 ICFMH Announcement
345 C p.
artikel
9 Linking Pélardon artisanal goat cheese microbial communities to aroma compounds during cheese-making and ripening Penland, Marine

345 C p.
artikel
10 Wild rice (O. latifolia) from natural ecosystems in the Pantanal region of Brazil: Host to Fusarium incarnatum-equiseti species complex and highly contaminated by zearalenone Tralamazza, Sabina Moser

345 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland