Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of cryotolerant yeasts for the elaboration of a fermented pear beverage in Patagonia: Physicochemical and sensory attributes
 
 
Titel: Evaluation of cryotolerant yeasts for the elaboration of a fermented pear beverage in Patagonia: Physicochemical and sensory attributes
Auteur: González Flores, Melisa
Origone, Andrea Cecilia
Bajda, Leonardo
Rodríguez, María Eugenia
Lopes, Christian Ariel
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 345 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland