Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the curcumin-mediated photodynamic inactivation on the quality of cooked oysters with Vibrio parahaemolyticus during storage at different temperature
 
 
Titel: Effects of the curcumin-mediated photodynamic inactivation on the quality of cooked oysters with Vibrio parahaemolyticus during storage at different temperature
Auteur: Chen, Bowen
Huang, Jiaming
Liu, Yang
Liu, Haiquan
Zhao, Yong
Wang, Jing Jing
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 345 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland