Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antifungal activities of combined treatments of irradiation and essential oils (EOs) encapsulated chitosan nanocomposite films in in vitro and in situ conditions Hossain, Farah
2019
295 C p. 33-40
artikel
2 Antimicrobial effect of nisin electrospun amaranth: pullulan nanofibers in apple juice and fresh cheese Soto, Karen M.
2019
295 C p. 25-32
artikel
3 Antimicrobial efficacy of a polyphenolic extract from olive oil by-product against “Fior di latte” cheese spoilage bacteria Roila, Rossana
2019
295 C p. 49-53
artikel
4 Bacterial community analysis for investigating bacterial transfer from tonsils to the pig carcass Jakobsen, Anne Mette
2019
295 C p. 8-18
artikel
5 Editorial Board 2019
295 C p. ii
artikel
6 Evaluation of the efficiency of allspice, thyme and rosemary essential oils on two foodborne pathogens in in-vitro and on alfalfa seeds, and their effect on sensory characteristics of the sprouts Lorenzo-Leal, Ana Cecilia
2019
295 C p. 19-24
artikel
7 ICFMH Announcement 2019
295 C p. I
artikel
8 Inactivation of dried spores of Bacillus subtilis 168 by a treatment combining high temperature and pressure Hauck-Tiburski, Julia
2019
295 C p. 1-7
artikel
9 Sanitising efficacy of lactic acid combined with low-concentration sodium hypochlorite on Listeria innocua in organic broccoli sprouts Chen, Lin
2019
295 C p. 41-48
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland