Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of antioxidant properties of dried and fresh daylily flowers and their impact on lipid and protein oxidation during cooking and in vitro digestion of mutton
 
 
Titel: Comparison of antioxidant properties of dried and fresh daylily flowers and their impact on lipid and protein oxidation during cooking and in vitro digestion of mutton
Auteur: Wu, Yucan
Cha, Lihan
Han, Dong
Xie, Qiang
Liu, Xiaobing
Zhang, Chunhui
Wang, Jing
Huang, Feng
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland