Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive analysis of changes in taste substances during the processing of Wuding chicken based on HPLC, LC-ESI-MS/MS, and electronic tongue
 
 
Titel: Comprehensive analysis of changes in taste substances during the processing of Wuding chicken based on HPLC, LC-ESI-MS/MS, and electronic tongue
Auteur: Yang, Chunfang
Lv, Donglin
Wang, Guiying
Liu, Jia
Du, Yanfei
Tang, Shuai
Tan, Jiayan
Liao, Guozhou
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland