Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Comparative investigation of the nutritional composition and flavor characteristics of pre-breeding diploid and triploid oysters (Crassostrea gigas) after steaming
 
 
Titel: Comparative investigation of the nutritional composition and flavor characteristics of pre-breeding diploid and triploid oysters (Crassostrea gigas) after steaming
Auteur: Lu, Cunxi
Li, Yanjin
Yang, Bingfu
Mo, Gaoqin
Zhao, Yingcai
Wang, Lingzhao
Bi, Shijie
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland