Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and sensorial evaluation of fruit nectar with chia mucilage
 
 
Titel: Rheological and sensorial evaluation of fruit nectar with chia mucilage
Auteur: Soares, André de Castro Caldeira
Tavares, Marcos Bedetti Frade Barbosa
Ortega, Edwin de Paiva Marcos
Vidigal, Marcia Cristina Teixeira Ribeiro
Santana, Rejane de Castro
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland