Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and evaluation of liquorice (Glycyrrhiza uralensis) and ginger (Zingiber officinale) kombucha beverage based on antioxidant capacities, phenolic compounds and sensory qualities
 
 
Titel: Preparation and evaluation of liquorice (Glycyrrhiza uralensis) and ginger (Zingiber officinale) kombucha beverage based on antioxidant capacities, phenolic compounds and sensory qualities
Auteur: Xiong, Ruo-Gu
Zhou, Dan-Dan
Cheng, Jin
Wu, Si-Xia
Saimaiti, Adila
Huang, Si-Yu
Liu, Qing
Shang, Ao
Li, Hua-Bin
Li, Sha
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland