Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Sheep bone valorization: Enhancing gastronomic sustainability through hydroxyapatite-enriched potato wedges
 
 
Titel: Sheep bone valorization: Enhancing gastronomic sustainability through hydroxyapatite-enriched potato wedges
Auteur: Liaqat, Saba
Ahmed, Zaheer
Umer, Muhammad Usama
Ali, Qasim
Mustafa, Muhammad Farooq
Ferheen, Ifra
Waseem, Muhammad
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland