Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Establishment of a tenderness screening index for beef cuts using instrumental and sensory texture evaluations
 
 
Titel: Establishment of a tenderness screening index for beef cuts using instrumental and sensory texture evaluations
Auteur: Ricardo-Rodrigues, Sara
Laranjo, Marta
Elias, Miguel
Potes, Maria Eduarda
Agulheiro-Santos, Ana Cristina
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland