Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the organoleptic perception of a new saffron (Crocus sativus L.) powder as a flavoring substitute for saffron stigmas in culinary applications
 
 
Titel: Evaluation of the organoleptic perception of a new saffron (Crocus sativus L.) powder as a flavoring substitute for saffron stigmas in culinary applications
Auteur: Álvarez, Elena
González-Hedström, Daniel
Morán-Valero, María Inés
SanJuan, Rosa Maria
Trapero, Verónica
Díez-Municio, Marina
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Pharmactive Biotech Product S.L.U.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland