Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of malate starch on cooking, texture and digestion characteristics in vitro of medium glycemic noodles
 
 
Titel: Effect of malate starch on cooking, texture and digestion characteristics in vitro of medium glycemic noodles
Auteur: Tian, Shuangqi
Gao, Peng
Xue, Xing'ao
Yang, Yingqi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland