Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sous vide cooking treatment on the quality, structural properties and flavor profile of duck meat
 
 
Titel: Effect of sous vide cooking treatment on the quality, structural properties and flavor profile of duck meat
Auteur: Zhang, Man
Chen, Mengfei
Fang, Fan
Fu, Cuncun
Xing, Suhui
Qian, Chunlu
Liu, Jun
Kan, Juan
Jin, Changhai
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland