Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of infusion time on black tea quality, mineral content and sensory properties prepared using traditional Turkish infusion method
 
 
Titel: Effect of infusion time on black tea quality, mineral content and sensory properties prepared using traditional Turkish infusion method
Auteur: Polat, Atilla
Kalcıoğlu, Zuhal
Müezzinoğlu, Nihat
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland