Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antihypoxic and antioxidant activity of Hibiscus esculentus seeds Ebrahimzadeh, Mohammad Ali
2010
61 1 p. 30-36
artikel
2 Antioxidant activity of wild edible plants in the Black Sea Region of Turkey Özen, Tevfik
2010
61 1 p. 86-94
artikel
3 Antioxidant and antimicrobial properties of kaff maryam (Anastatica hierochuntica) and doum palm (Hyphaene thebaica) Mohamed, Amal A.
2010
61 1 p. 67-75
artikel
4 Caracterización fisicoquímica y comportamiento térmico del aceite de “almendra” de guanábana (Annona muricata, L) Solís-Fuentes, J. A.
2010
61 1 p. 58-66
artikel
5 Chemical changes in silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) minced muscle during frozen storage: Effect of a previous washing process Asgharzadeh, Afsaneh
2010
61 1 p. 95-101
artikel
6 Comparison of different tests used in mapping the Greek virgin olive oil production for the determination of its total antioxidant capacity Minioti, Katerina S.
2010
61 1 p. 45-51
artikel
7 Dry fermented buffalo sausage with sage oil extract: Safety and quality Abu Salem, Ferial M.
2010
61 1 p. 76-85
artikel
8 Editorial Zamora, Rosario
2010
61 1 p. 5
artikel
9 Effect of natural antioxidants on the stability of ostrich meat during storage Abou-Arab, Esmat A.
2010
61 1 p. 102-108
artikel
10 Fatty acid composition and antioxidant activity of oils from two cultivars of Cantaloupe extracted by supercritical fluid extraction Ismail, Maznah
2010
61 1 p. 37-44
artikel
11 Influencia del proceso de fritura en profundidad sobre el perfil lipídico de la grasa contenida en patatas tipo “french”, empleando oleina de palma Marcano, J.
2010
61 1 p. 24-29
artikel
12 Preparation and evaluation of sulphonamide nonionic surfactants Ahmed, M. H. M.
2010
61 1 p. 7-15
artikel
13 Supplementing female rats with DHA-lysophosphatidylcholine increases docosahexaenoic acid and acetylcholine contents in the brain and improves the memory and learning capabilities of the pups. Valenzuela, A.
2010
61 1 p. 16-23
artikel
14 Total lipids and fatty acid profile in the liver of wild and farmed Catla catla fish Hassan, Muhammad
2010
61 1 p. 52-57
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland