Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Body Mass Index (BMI), Perceptions of Portion Size, and Knowledge of Energy Intake and Expenditure—A Pilot Study Edwards, John S. A.
2008
6 2-3 p. 151-169
artikel
2 Editorial Comments 2008
6 2-3 p. 77-81
artikel
3 Effect of Far-Infrared Oven on the Qualities of Bakery Products Shyu, Yung Shin
2008
6 2-3 p. 105-118
artikel
4 Factors Affecting the Choices Young People Make When Selecting Healthy Food: A Conceptual Model Sloan, Philip
2008
6 2-3 p. 206-220
artikel
5 Foodservice Satisfaction for Work-Sector Meals: A Model Based on Food Variety, Sensory Feeling, and Quality Perception Ko, Wen-Hwa
2008
6 2-3 p. 82-104
artikel
6 Influence of Previous Experiences on Consumers' Reading and Useof Nutritional Information on Food Packages. A Questionnaire StudyInvolving Structural Equation Modeling Svederberg, Eva
2008
6 2-3 p. 192-205
artikel
7 Studies in Immigrant Restaurants I: Culinary Concepts of Turkish Restaurants in the Netherlands Schulp, Jan Arend
2008
6 2-3 p. 119-150
artikel
8 The Potential Role of Latest Technological Developments Including Industrial Gastronomy in Functional Meal Design Rodgers, Svetlana
2008
6 2-3 p. 170-187
artikel
9 Web Sites of Interest to Culinarians and Culinary Teachers Ruetzler, Tanya
2008
6 2-3 p. 188-191
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring