Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Foodservice Satisfaction for Work-Sector Meals: A Model Based on Food Variety, Sensory Feeling, and Quality Perception
 
 
Titel: Foodservice Satisfaction for Work-Sector Meals: A Model Based on Food Variety, Sensory Feeling, and Quality Perception
Auteur: Ko, Wen-Hwa
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 2-3 pagina's 82-104
Jaar: 2008-10-08
Inhoud: This study offers an integrated approach to understanding the theoretical and empirical evidence regarding the causal relationships among three constructs pertaining to foodservice satisfaction in work-sector meals: food variety appreciation, sensory feelings about food offerings, and quality perceptions. The research model investigates the relevant relationships among the constructs using a structural equation modeling approach. The results indicate that all causal relationships are statistically significant. Therefore, appreciation of food variety, sensory feeling, and food perceptions should combine to establish a positive interaction in terms of foodservice satisfaction; however, variety and sensory feelings have a great effect on overall satisfaction via the quality construct.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring