Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Studies in Immigrant Restaurants I: Culinary Concepts of Turkish Restaurants in the Netherlands
 
 
Titel: Studies in Immigrant Restaurants I: Culinary Concepts of Turkish Restaurants in the Netherlands
Auteur: Schulp, Jan Arend
Tirali, Ismail
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 2-3 pagina's 119-150
Jaar: 2008-10-08
Inhoud: A conceptual model is presented and analyzed for the factors influencing the authenticity of food in Turkish restaurants. In a sample of 32 restaurants, being 13% of the Turkish restaurants in The Netherlands, interviews concerning authenticity of food and concomitant problems of business policy were conducted. A minority of the restaurants made conscious adaptations to Dutch tastes. A majority of restaurants served, in their own opinion, authentic Turkish food. Adaptation to Dutch taste mainly takes place by selection of Turkish dishes that are in themselves authentic but are appropriate to Dutch taste.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring