Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antimicrobial activity of essential oils against foodborne multidrug-resistant enterococci and aeromonads in planktonic and biofilm state Quendera, Ana P
2019
25 2 p. 101-108
artikel
2 Effect of low frequency ultrasound thawing method on the quality characteristics of Peru squid (Dosidicus gigas) Li, Xiu-Xia
2019
25 2 p. 171-181
artikel
3 Effects of infrared radiation combined with heating on grape seeds and oil quality Fu, Ruipeng
2019
25 2 p. 160-170
artikel
4 Efficacy of environmental friendly disinfectants against the major postharvest pathogens of stone fruits on plastic and wood surfaces Bernat, M
2019
25 2 p. 109-119
artikel
5 Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough Petrović, Jovana
2019
25 2 p. 130-140
artikel
6 Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1 Matejčeková, Zuzana
2019
25 2 p. 141-149
artikel
7 Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers Khemakhem, Ibtihel
2019
25 2 p. 91-100
artikel
8 Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance Muñoz, Isabella de Bona
2019
25 2 p. 150-159
artikel
9 Reviewers for Food Science and Technology International: 2018 2019
25 2 p. 182-183
artikel
10 Survival of encapsulated probiotics in pasteurized grape juice and evaluation of their properties during storage Mokhtari, Samira
2019
25 2 p. 120-129
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland