Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Survival of encapsulated probiotics in pasteurized grape juice and evaluation of their properties during storage
 
 
Titel: Survival of encapsulated probiotics in pasteurized grape juice and evaluation of their properties during storage
Auteur: Mokhtari, Samira
Jafari, Seid Mahdi
Khomeiri, Morteza
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 120-129
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland