Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Physicochemical, sensory, and nutritional quality of fresh-cut “Rojo Brillante” persimmon affected by maturity stage and antibrowning agents Sanchís, Elena
2016
22 7 p. 574-586
artikel
2 Property and structure changes of myofibril protein in pork treated by high pressure combined with heat Huang, Yechuan
2016
22 7 p. 647-662
artikel
3 Protective effect of cyclodextrins on the quality parameters of roast preserved pepper Serrano-Martínez, A
2016
22 7 p. 565-573
artikel
4 Real-time color change monitoring of apple slices using image processing during intermittent microwave convective drying Aghilinategh, Nahid
2016
22 7 p. 634-646
artikel
5 Rheological properties of lactose-free dairy desserts Sahin, Serpil
2016
22 7 p. 609-620
artikel
6 Techno-functional and nutritional performance of commercial breads available in Europe Conte, Paola
2016
22 7 p. 621-633
artikel
7 The evaluation of kefir pure culture starter: Liquid-core capsule entrapping microorganisms isolated from kefir grains Wang, Liang
2016
22 7 p. 598-608
artikel
8 Use of organic acids for prevention and removal of Bacillus subtilis biofilms on food contact surfaces Akbas, Meltem Yesilcimen
2016
22 7 p. 587-597
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland