Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Property and structure changes of myofibril protein in pork treated by high pressure combined with heat
 
 
Titel: Property and structure changes of myofibril protein in pork treated by high pressure combined with heat
Auteur: Huang, Yechuan
Guo, Liping
Xiong, Shuangli
Li, Anlin
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 7 pagina's 647-662
Jaar: 2016-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland