Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, sensory, and nutritional quality of fresh-cut “Rojo Brillante” persimmon affected by maturity stage and antibrowning agents
 
 
Titel: Physicochemical, sensory, and nutritional quality of fresh-cut “Rojo Brillante” persimmon affected by maturity stage and antibrowning agents
Auteur: Sanchís, Elena
Mateos, Milagros
Pérez-Gago, María B
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 7 pagina's 574-586
Jaar: 2016-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland