Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An exposure assessment model of the prevalence of Salmonella spp. along the processing stages of Brazilian beef Gonzales-Barrón, Ursula
2016
22 1 p. 10-20
artikel
2 Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods Filomena-Ambrosio, Annamaria
2016
22 1 p. 68-78
artikel
3 Freshly characterization and storability of mini head lettuces at optimal and abusive temperatures Viacava, Gabriela E
2016
22 1 p. 47-57
artikel
4 Inactivation of Escherichia coli O157:H7 using ultraviolet light-treated bacteriophages Hudson, JA
2016
22 1 p. 3-9
artikel
5 Properties of reformulated hot dog sausage without added nitrites during chilled storage Ruiz-Capillas, C
2016
22 1 p. 21-30
artikel
6 Sourdough lactic acid bacteria as antifungal and mycotoxin-controlling agents Hassan, Yousef I
2016
22 1 p. 79-90
artikel
7 Steady, dynamic, creep/recovery, and textural properties of yoghurt/molasses blends: Temperature sweep tests and applicability of Cox–Merz rule Eroglu, Ali
2016
22 1 p. 31-46
artikel
8 Time–intensity profile of pitanga nectar (Eugenia uniflora L.) with different sweeteners: Sweetness and bitterness Freitas, Mírian Luisa Faria
2016
22 1 p. 58-67
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland