Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods
 
 
Titel: Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods
Auteur: Filomena-Ambrosio, Annamaria
Quintanilla-Carvajal, María Ximena
Ana-Puig,
Hernando, Isabel
Hernández-Carrión, María
Sotelo-Díaz, Indira
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 1 pagina's 68-78
Jaar: 2016-01
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland