Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of tiger nut-derived products in gluten-free batter and bread Aguilar, NĂºria
2015
21 5 p. 323-331
artikel
2 Evaluation of bioactive compounds of black mulberry juice after thermal, microwave, ultrasonic processing, and storage at different temperatures Jiang, Bo
2015
21 5 p. 392-399
artikel
3 Extraction and characterization of gelatin from two edible Sudanese insects and its applications in ice cream making Mariod, Abdalbasit Adam
2015
21 5 p. 380-391
artikel
4 Functionality of alternative protein in gluten-free product development Deora, Navneet Singh
2015
21 5 p. 364-379
artikel
5 Impact of ultraviolet radiation treatments on the physicochemical properties, antioxidants, enzyme activity and microbial load in freshly prepared hand pressed strawberry juice Bhat, Rajeev
2015
21 5 p. 354-363
artikel
6 Rheological and physical properties of gelatin suspensions containing cellulose nanofibers for potential coatings Andrade, Ricardo D
2015
21 5 p. 332-341
artikel
7 Rheological, thermo-mechanical, and baking properties of wheat-millet flour blends Aprodu, Iuliana
2015
21 5 p. 342-353
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland