Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, thermo-mechanical, and baking properties of wheat-millet flour blends
 
 
Titel: Rheological, thermo-mechanical, and baking properties of wheat-millet flour blends
Auteur: Aprodu, Iuliana
Banu, Iuliana
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 5 pagina's 342-353
Jaar: 2015-07
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland