Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and physical properties of gelatin suspensions containing cellulose nanofibers for potential coatings
 
 
Titel: Rheological and physical properties of gelatin suspensions containing cellulose nanofibers for potential coatings
Auteur: Andrade, Ricardo D
Skurtys, Olivier
Osorio, Fernando
Zuluaga, Robin
Gañán, Piedad
Castro, Cristina
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 5 pagina's 332-341
Jaar: 2015-07
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland