Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Carcass Traits and Fatty Acid Composition of Subcutaneous, Intramuscular and Liver Fat from Iberian Pigs Fed in Confinement only with Acorns or a Formulated Diet Daza, A.
2009
15 6 p. 563-569
artikel
2 Compositional, Physical, Antioxidant and Sensory Characteristics of Novel Syrup from Date Palm (Phoenix dactylifera L.) Ben Thabet, I.
2009
15 6 p. 583-590
artikel
3 Effect of Extraction Parameters on the Properties of Gelatin from King Weakfish (Macrodon ancylodon) Bones da Trindade Alfaro, A.
2009
15 6 p. 553-562
artikel
4 Effect of Incorporation of Various Food By-products on Some Nutritional Properties of Rice-based Extruded Foods Yağcı, S.
2009
15 6 p. 571-581
artikel
5 Immobilization and Characterization of Tannase and its Haze-removing Erzheng Su,
2009
15 6 p. 545-552
artikel
6 Influence of Harvest Dates on Quality, Storage Capacity and Sensory Attributes of European Plum cv. Green Gage Guerra, M.
2009
15 6 p. 527-534
artikel
7 Sensory, Nutritive and Functional Properties of Sweet Cherry as Affected by Cultivar and Ripening Stage Díaz-Mula, H.M.
2009
15 6 p. 535-543
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland