Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Sensory, Nutritive and Functional Properties of Sweet Cherry as Affected by Cultivar and Ripening Stage
 
 
Titel: Sensory, Nutritive and Functional Properties of Sweet Cherry as Affected by Cultivar and Ripening Stage
Auteur: Díaz-Mula, H.M.
Castillo, S.
Martínez-Romero, D.
Valero, D.
Zapata, P.J.
Guillén, F.
Serrano, M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2009) nr. 6 pagina's 535-543
Jaar: 2009-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland