Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Changes in the Profile of Free Amino Acids and Biogenic Amines During the Extended Short Ripening of Portuguese Dry-Cured Ham
Alfaia, C. M.
2004
10
5
p. 297-304
artikel
2
Influence of the Ripening Time on the Viscoelastic Behaviour of Tetilla Cheese
Tovar, C. A.
2004
10
5
p. 305-313
artikel
3
Mass Transfer During Osmotic Dehydration of Pineapple
Ramallo, L. A.
2004
10
5
p. 323-332
artikel
4
Methylcellulose Coatings Applied to Reduce Oil Uptake in Fried Products
García, M. A.
2004
10
5
p. 339-346
artikel
5
Monitoring Colour Evolution During Maturity in Fuji Apples
Marquina, P.
2004
10
5
p. 315-321
artikel
6
Quality Characteristics and Oxidative Stability of Date Seed Oil During Storage
Besbes, S.
2004
10
5
p. 333-338
artikel
7
Use of Modified Starches as Thickeners of Cocoa Syrups
Sikora, M.
2004
10
5
p. 347-354
artikel
8
Wine-making of High Coloured Wines: Extended Pomace Contact and Run-off of Juice Prior to Fermentation
Bautista-Ortín, A. B.
2004
10
5
p. 287-295
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland