Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in the Profile of Free Amino Acids and Biogenic Amines During the Extended Short Ripening of Portuguese Dry-Cured Ham Alfaia, C. M.
2004
10 5 p. 297-304
artikel
2 Influence of the Ripening Time on the Viscoelastic Behaviour of Tetilla Cheese Tovar, C. A.
2004
10 5 p. 305-313
artikel
3 Mass Transfer During Osmotic Dehydration of Pineapple Ramallo, L. A.
2004
10 5 p. 323-332
artikel
4 Methylcellulose Coatings Applied to Reduce Oil Uptake in Fried Products García, M. A.
2004
10 5 p. 339-346
artikel
5 Monitoring Colour Evolution During Maturity in Fuji Apples Marquina, P.
2004
10 5 p. 315-321
artikel
6 Quality Characteristics and Oxidative Stability of Date Seed Oil During Storage Besbes, S.
2004
10 5 p. 333-338
artikel
7 Use of Modified Starches as Thickeners of Cocoa Syrups Sikora, M.
2004
10 5 p. 347-354
artikel
8 Wine-making of High Coloured Wines: Extended Pomace Contact and Run-off of Juice Prior to Fermentation Bautista-Ortín, A. B.
2004
10 5 p. 287-295
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland