Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Wine-making of High Coloured Wines: Extended Pomace Contact and Run-off of Juice Prior to Fermentation
 
 
Titel: Wine-making of High Coloured Wines: Extended Pomace Contact and Run-off of Juice Prior to Fermentation
Auteur: Bautista-Ortín, A. B.
Fernández-Fernández, J. I.
López-Roca, J. M.
Gómez-Plaza, E.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 10 (2004) nr. 5 pagina's 287-295
Jaar: 2004-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland