Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the Profile of Free Amino Acids and Biogenic Amines During the Extended Short Ripening of Portuguese Dry-Cured Ham
 
 
Titel: Changes in the Profile of Free Amino Acids and Biogenic Amines During the Extended Short Ripening of Portuguese Dry-Cured Ham
Auteur: Alfaia, C. M.
Castro, M. F.
Reis, V. A.
Prates, J. M.
de Almeida, I. T.
Correia, A. D.
Dias, M. A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 10 (2004) nr. 5 pagina's 297-304
Jaar: 2004-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland