Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
AN IN SITU METHOD TO STUDY THE REACTION CATALYZED BY ALKALINE PHOSPHATASE ON DNPP
LOPEZ, ELIZABETH CONTRERAS
2006
30
3
p. 313-328
artikel
2
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF FERMENTED BERRY JUICES AND THEIR EFFECTS ON NITRIC OXIDE AND TUMOR NECROSIS FACTOR-ALPHA PRODUCTION IN MACROPHAGES 264.7 GAMMA NO(–) CELL LINE
VUONG, TRI
2006
30
3
p. 249-268
artikel
3
COMPARATIVE STUDY OF CHEMICAL COMPOSITION AND PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF DEFATTED WHEAT GERM FLOUR AND ITS PROTEIN ISOLATE
ZHU, KE-XUE
2006
30
3
p. 329-341
artikel
4
EFFECT OF ADDITION OF PEACH GUM ON PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF GELATIN-BASED MICROCAPSULE
XIE, YAN-LI
2006
30
3
p. 302-312
artikel
5
EFFECTS OF MUSCLE PROTEASES, ENDOGENOUS PROTEASE INHIBITORS AND MYOFIBRIL FRAGMENTATION ON POSTMORTEM AGING OF GOAT MEAT
NAGARAJ, N.S.
2006
30
3
p. 269-291
artikel
6
GEL-FORMING ABILITY OF COMMON CARP FISH (CYPRINUS CARPIO) MEAT: EFFECT OF FREEZING AND FROZEN STORAGE
GANESH, A.
2006
30
3
p. 342-361
artikel
7
SUBSTRATE SPECIFICITY OF AMINOPEPTIDASE FROM JAPANESE CLASSIFIED BARLEY FLOUR
KAWAGUCHI, MAKIKO
2006
30
3
p. 292-301
artikel
8
THE CONTRIBUTION OF HERBS TO THE ACCUMULATION OF HISTAMINE IN “OTLU” CHEESE
EKICI, KAMIL
2006
30
3
p. 362-371
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland