Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  GEL-FORMING ABILITY OF COMMON CARP FISH (CYPRINUS CARPIO) MEAT: EFFECT OF FREEZING AND FROZEN STORAGE
 
 
Titel: GEL-FORMING ABILITY OF COMMON CARP FISH (CYPRINUS CARPIO) MEAT: EFFECT OF FREEZING AND FROZEN STORAGE
Auteur: GANESH, A.
DILEEP, A.O.
SHAMASUNDAR, B.A.
SINGH, U.
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 30 (2006) nr. 3 pagina's 342-361
Jaar: 2006-06
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland