Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Cold-Set Whey Protein Gels with Addition of Polysaccharides Cavallieri, Ângelo Luiz Fazani
2009
4 2 p. 94-105
artikel
2 Collapse and Color Changes in Grapefruit Juice Powder as Affected by Water Activity, Glass Transition, and Addition of Carbohydrate Polymers Telis, V. R. N.
2009
4 2 p. 83-93
artikel
3 Differences in Free Volume Elements of the Carrier Matrix Affect the Stability of Microencapsulated Lipophilic Food Ingredients Drusch, S.
2009
4 2 p. 134
artikel
4 EPR Spin-Trapping and Spin-Probing Spectroscopy in Assessing Antioxidant Properties: Example on Extracts of Catkin, Leaves, and Spiny Burs of Castanea sativa Živković, Jelena
2009
4 2 p. 126-133
artikel
5 Phase Behavior of the ι-Carrageenan/Maltodextrin/Water System at Different Potassium Chloride Concentrations and Temperatures Wang, Xiaoyong
2009
4 2 p. 119-125
artikel
6 Structural and Mechanical Behavior of Tristearin/Triolein-rich Mixtures and the Modification Achieved by Interesterification Ahmadi, Latifeh
2009
4 2 p. 64-76
artikel
7 The Critical Aggregation Concentration of β-Lactoglobulin-Based Fibril Formation Kroes-Nijboer, Ardy
2009
4 2 p. 59-63
artikel
8 The Properties of Water in the Pressure–Temperature Landscape Mathys, A.
2009
4 2 p. 77-82
artikel
9 Thermal Behavior, Microstructure, Polymorphism, and Crystallization Properties of Zero Trans Fats from Soybean Oil and Fully Hydrogenated Soybean Oil Ribeiro, Ana Paula Badan
2009
4 2 p. 106-118
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland