Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino acid profile, physicochemical and sensory properties of noodles produced from wheat-Bambara protein isolate Arise, Abimbola Kemisola

5 C p.
artikel
2 Camera-based system for quality assessment of fresh beef based on image analysis Pereira, Leandro Martins

5 C p.
artikel
3 Central composite design, Pareto analysis, and artificial neural network for modeling of microwave processing parameters for tender coconut water Pandiselvam, R.

5 C p.
artikel
4 Editorial Board
5 C p.
artikel
5 Food traceability system in India Rao, Eram S

5 C p.
artikel
6 Phytochemical constituents and assessment of crude extracts from Boerhavia diffusa L. and Lonchocarpus sericeus (Poir.) Kunth ex DC. leaves for antioxidant and antibacterial activities Adeku, Emmanuel

5 C p.
artikel
7 Potential contribution of captured fishes to the recommended nutrient intakes (RNIs): A case study of commercial fish species from Ikpoba reservoir, Edo State, Nigeria EGUN, Nkonyeasua Kingsley

5 C p.
artikel
8 Selecting high amylose rice variety for puffing: A correlation between physicochemical parameters and sensory preferences Saha, Sreyajit

5 C p.
artikel
9 Steady and dynamic shear rheology of Indian Jujube (Ziziphus mauritiana Lam.) fruit pulp with physiochemical, textural and thermal properties of the fruit Patel, Gopesh

5 C p.
artikel
10 Use of dielectric mixture equations for the characterization of uncleaned peanuts Julrat, Sakol

5 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland