Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in physicochemical characteristics of wheat flour and quality of fresh wet noodles induced by microwave treatment Zhang, Jian

7 3 p. 177-185
artikel
2 Effects of galactooligosaccharide glycation on the functional properties of soy protein isolate and its application in noodles Wang, Meiyue

7 3 p. 159-167
artikel
3 Modulation of starch digestibility using non-thermal processing techniques: A review Rong, Liyuan

7 3 p. 209-218
artikel
4 Physical property improvement of fluid shortening using peanut oil-based diacylglycerols and their applications in sponge cake Du, Yilin

7 3 p. 150-158
artikel
5 Saffron (Crocus sativus L.) stigmas as a potential natural additive to improve oxidative stability attributes of sunflower (Helianthus annuus L.) oil stored under different conditions Ahmed, Moussa Nid

7 3 p. 133-149
artikel
6 Screening of glucosinolates degrading lactic acid bacteria and their utilization in rapeseed meal fermentation Chen, Yifang

7 3 p. 168-176
artikel
7 Technological advancements in millet dehulling and polishing process: An insight into pretreatment methods, machineries and impact on nutritional quality Singh, Shagolshem Mukta

7 3 p. 186-195
artikel
8 Valorization of wheat bran arabinoxylan: A review on nutritional and materials perspectives Bilal, Muhammad

7 3 p. 196-208
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring