Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Changes in physicochemical characteristics of wheat flour and quality of fresh wet noodles induced by microwave treatment
Zhang, Jian
7
3
p. 177-185
artikel
2
Effects of galactooligosaccharide glycation on the functional properties of soy protein isolate and its application in noodles
Wang, Meiyue
7
3
p. 159-167
artikel
3
Modulation of starch digestibility using non-thermal processing techniques: A review
Rong, Liyuan
7
3
p. 209-218
artikel
4
Physical property improvement of fluid shortening using peanut oil-based diacylglycerols and their applications in sponge cake
Du, Yilin
7
3
p. 150-158
artikel
5
Saffron (Crocus sativus L.) stigmas as a potential natural additive to improve oxidative stability attributes of sunflower (Helianthus annuus L.) oil stored under different conditions
Ahmed, Moussa Nid
7
3
p. 133-149
artikel
6
Screening of glucosinolates degrading lactic acid bacteria and their utilization in rapeseed meal fermentation
Chen, Yifang
7
3
p. 168-176
artikel
7
Technological advancements in millet dehulling and polishing process: An insight into pretreatment methods, machineries and impact on nutritional quality
Singh, Shagolshem Mukta
7
3
p. 186-195
artikel
8
Valorization of wheat bran arabinoxylan: A review on nutritional and materials perspectives
Bilal, Muhammad
7
3
p. 196-208
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring