Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial Board
9 C p.
artikel
2 Gold nanoparticle-based immunochromatographic assay for detection Pseudomonas aeruginosa in water and food samples Zeng, Lu

9 C p.
artikel
3 High throughput method for quantifying androstenone and skatole in adipose tissue from uncastrated male pigs by laser diode thermal desorption-tandem mass spectrometry Lund, Birgitte Winther

9 C p.
artikel
4 Nutritional and anti-nutritional properties of lentil (Lens culinaris) protein isolates prepared by pilot-scale processing Joehnke, Marcel Skejovic

9 C p.
artikel
5 The effects of Saccharomyces cerevisiae strains carrying alcoholic fermentation on the fermentative and varietal aroma profiles of young and aged Tempranillo wines Denat, Marie

9 C p.
artikel
6 The role of sodium chloride in the sensory and physico-chemical properties of sweet biscuits Ayed, Charfedinne

9 C p.
artikel
7 Understanding the sensory and physicochemical differences between commercially produced non-alcoholic lagers, and their influence on consumer liking Ramsey, Imogen

9 C p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland