Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The role of sodium chloride in the sensory and physico-chemical properties of sweet biscuits
 
 
Titel: The role of sodium chloride in the sensory and physico-chemical properties of sweet biscuits
Auteur: Ayed, Charfedinne
Lim, Mui
Nawaz, Khatija
Macnaughtan, William
Sturrock, Craig J.
Hill, Sandra E.
Linforth, Robert
Fisk, Ian D.
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland