Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and anti-nutritional properties of lentil (Lens culinaris) protein isolates prepared by pilot-scale processing
 
 
Titel: Nutritional and anti-nutritional properties of lentil (Lens culinaris) protein isolates prepared by pilot-scale processing
Auteur: Joehnke, Marcel Skejovic
Jeske, Stephanie
Ispiryan, Lilit
Zannini, Emanuele
Arendt, Elke K.
Bez, Jürgen
Sørensen, Jens Christian
Petersen, Iben Lykke
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland