Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The effects of Saccharomyces cerevisiae strains carrying alcoholic fermentation on the fermentative and varietal aroma profiles of young and aged Tempranillo wines
 
 
Titel: The effects of Saccharomyces cerevisiae strains carrying alcoholic fermentation on the fermentative and varietal aroma profiles of young and aged Tempranillo wines
Auteur: Denat, Marie
Pérez, Dolores
Heras, José María
Querol, Amparo
Ferreira, Vicente
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland