Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer perception of food–beverage pairings: The influence of unity in variety and balance Paulsen, Morten T.
2015
2 2 p. 83-92
10 p.
artikel
2 Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulation García, Vanesa
2015
2 2 p. 72-82
11 p.
artikel
3 Editorial Board 2015
2 2 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Foreword from the editors Andrés, José
2015
2 2 p. 61-62
2 p.
artikel
5 Introducing Dittany of Crete (Origanum dictamnus L.) to gastronomy: A new culinary concept for a traditionally used medicinal plant Krigas, Nikos
2015
2 2 p. 112-118
7 p.
artikel
6 Microbiota distribution in sourdough: Influence of high sucrose resistant strains García Vilanova, María
2015
2 2 p. 98-102
5 p.
artikel
7 The influence of addition of Borago officinalis with antibacterial activity on the sensory quality of fresh pasta Miceli, Alessandro
2015
2 2 p. 93-97
5 p.
artikel
8 The Mediterranean Diet between traditional foods and human health: The culinary example of Puglia (Southern Italy) Renna, Massimiliano
2015
2 2 p. 63-71
9 p.
artikel
9 Uses of Rhizopus oryzae in the kitchen Cantabrana, Igor
2015
2 2 p. 103-111
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland