Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Consumer perception of food–beverage pairings: The influence of unity in variety and balance
Paulsen, Morten T.
2015
2
2
p. 83-92
10 p.
artikel
2
Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulation
García, Vanesa
2015
2
2
p. 72-82
11 p.
artikel
3
Editorial Board
2015
2
2
p. IFC-
1 p.
artikel
4
Foreword from the editors
Andrés, José
2015
2
2
p. 61-62
2 p.
artikel
5
Introducing Dittany of Crete (Origanum dictamnus L.) to gastronomy: A new culinary concept for a traditionally used medicinal plant
Krigas, Nikos
2015
2
2
p. 112-118
7 p.
artikel
6
Microbiota distribution in sourdough: Influence of high sucrose resistant strains
García Vilanova, María
2015
2
2
p. 98-102
5 p.
artikel
7
The influence of addition of Borago officinalis with antibacterial activity on the sensory quality of fresh pasta
Miceli, Alessandro
2015
2
2
p. 93-97
5 p.
artikel
8
The Mediterranean Diet between traditional foods and human health: The culinary example of Puglia (Southern Italy)
Renna, Massimiliano
2015
2
2
p. 63-71
9 p.
artikel
9
Uses of Rhizopus oryzae in the kitchen
Cantabrana, Igor
2015
2
2
p. 103-111
9 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland