Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A smooth wine? Haptic influences on wine evaluation Wang, Qian Janice
2018
14 C p. 9-13
artikel
2 Assessing the long-term impact of the molecular gastronomy movement on haute cuisine Spence, Charles
2018
14 C p. 35-44
artikel
3 Food and beverage dinner combinations, patterns among Swedish adults Scander, Henrik
2018
14 C p. 20-26
artikel
4 Food in journalistic narratives: A methodological design for the study of food-based contents in daily newspapers Fusté-Forné, Francesc
2018
14 C p. 14-19
artikel
5 Protection of culinary knowledge generation in Michelin-Starred Restaurants. The Spanish case Vargas-Sánchez, Alfonso
2018
14 C p. 27-34
artikel
6 Retained ethanol in fried batters prepared with alcoholic beverages Snitkjær, Pia
2018
14 C p. 77-79
artikel
7 Squids of the North: Gastronomy and gastrophysics of Danish squid Faxholm, Peter Lionet
2018
14 C p. 66-76
artikel
8 What does the term ‘complexity’ mean in the world of wine? Spence, Charles
2018
14 C p. 45-54
artikel
9 What is so unappealing about blue food and drink? Spence, Charles
2018
14 C p. 1-8
artikel
10 World cuisine of seaweeds: Science meets gastronomy Mouritsen, Ole G.
2018
14 C p. 55-65
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland