Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Detection of phosphotyrosine in the high M r subunits of wheat glutenin Tilley, K.A.
1995
22 1 p. 17-19
3 p.
artikel
2 Editorial Board 1995
22 1 p. i-
1 p.
artikel
3 Effects of elevated growth temperature and carbon dioxide levels on some physicochemical properties of wheat starch Tester, R.F.
1995
22 1 p. 63-71
9 p.
artikel
4 Environmental modification of hard red winter wheat flour protein composition Graybosch, R.A.
1995
22 1 p. 45-51
7 p.
artikel
5 In vitro protein digestibility of developing and mature sorghum grain in relation to α-, β-, and γ-kafirin disulfide crosslinking Oria, M.P.
1995
22 1 p. 85-93
9 p.
artikel
6 Surface rheological properties of bread dough components in relation to gas bubble stability Kokelaar, J.J.
1995
22 1 p. 53-61
9 p.
artikel
7 The dynamic rheological properties of glutens and gluten sub-fractions from wheats of good and poor bread making quality Khatkar, B.S.
1995
22 1 p. 29-44
16 p.
artikel
8 The location of disulphide bonds in α-type gliadins Müller, S.
1995
22 1 p. 21-27
7 p.
artikel
9 The S-poor prolamins of wheat, barley and rye Tatham, Arthur S.
1995
22 1 p. 1-16
16 p.
artikel
10 Thiamine contents of Finnish and imported rye Hägg, M.
1995
22 1 p. 95-98
4 p.
artikel
11 Variation in the degree of D-Xylose substitution in arabinoxylans extracted from a European wheat flour Cleemput, G.
1995
22 1 p. 73-84
12 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland