Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Variation in the degree of D-Xylose substitution in arabinoxylans extracted from a European wheat flour
 
 
Titel: Variation in the degree of D-Xylose substitution in arabinoxylans extracted from a European wheat flour
Auteur: Cleemput, G.
van Oort, M.
Hessing, M.
Bergmans, M.E.F.
Gruppen, H.
Grobe, P.J.
Delcour, J.A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 22 (1995) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland