Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author Index 1995
21 3 p. 309-310
2 p.
artikel
2 Continuous Spectrophotometric Assay and Properties of Ascorbic Acid Oxidising Factors in Wheat Every, D.
1995
21 3 p. 231-239
9 p.
artikel
3 Effects of Emulsifiers on Pita Bread Quality Farvili, N.
1995
21 3 p. 301-308
8 p.
artikel
4 Gas Cell Stabilisation and Gas Retention in Wheat Bread Dough Gan, Z.
1995
21 3 p. 215-230
16 p.
artikel
5 Salt Sensitivity of Acetic Acid-Extractable Proteins of Wheat Flour Kim, H.R
1995
21 3 p. 241-250
10 p.
artikel
6 Texture determinants in cooked, parboiled rice. I: Rice starch amylose and the fine stucture of amylopectin Ong, M.H.
1995
21 3 p. 251-260
10 p.
artikel
7 Texture determinants of cooked, parboiled rice. II: Physicochemical properties and leaching behaviour of rice Ong, M.H.
1995
21 3 p. 261-269
9 p.
artikel
8 The Effect of Malting on the Extractability of Proteins and its Relationship to Diastatic Activity in Sorghum Subramanian, V.
1995
21 3 p. 283-289
7 p.
artikel
9 The Rheological Properties and Baking Performances of Flours from Hexaploid Tritordeums Alvarez, J.B.
1995
21 3 p. 291-299
9 p.
artikel
10 The Selective Extraction of Glucuronoarabinoxylans from Sorghum Endosperm Cell Walls using Barium and Potassium Hydroxide Solutions Verbruggen, M.A.
1995
21 3 p. 271-282
12 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland